Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Корзун Солодкі соуси для профілактики$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань [Електронний ресурс] / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_12 Розглянуто низку проблем, пов'язаних із дефіцитом йоду та інших мікроелементів у харчуванні людей. Розроблено технологію нового солодкого соусу шоколадно-горіхового "Мулатка" з використанням вітапектину та фукусу, який характеризується високим вмістом йоду, селену й інших мінеральних речовин.
|
|
|